Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 155 Бензин или дизел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма начин ако всичко е нормално по колата да харчи 10/100 дори и в града!!!Пълен абсурд.Аз до сега съм се качвал максимум до малко над 7/100 в градски условия!!!
    ALFA ROMEO 155 1.9TD,90HP(1996)...FIAT PUNTO 1.8,131HP(2000)

Comment

абсолютно всичко е от ланчия:мотор,кутия и компютар,имобилайзар,контактен ключ и каквото още трябва всичко ми е в наличност
      '98 Lancia Delta 2 1.8 16V
      '96 Alfa Romeo 155 1.9 TD

Comment

Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
        лично аз имам 155ца 1.9тд.и сим страшно недоволен от нея от към разхот:грацко неможеш я свалиш под 10 а извън грацко е горе долу същата работа.Затова реших да я правя бензинова в момента и слагам мотор 1.8 131кс.от ланчия делта 2.На този мотор разхода в града е 12л.на 100км.а извън града е от 6 до 10 в зависимост от стъпката която и правиш.Така,че лично моето мнение е твърдо за бензинов мотор но да не е от алфа а от фиат
        Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
        абсолютно всичко е от ланчия:мотор,кутия и компютар,имобилайзар,контактен ключ и каквото още трябва всичко ми е в наличност
        Аз май не съм в час нещо,щото не мога да сгрея като какъв е смисъла от тая гимнастика? На 155 1,9 нафта е далеч по-смислено според мен да боцнеш 1,9 жтд... Или пък има достатъчно алфови бензинови мотори ,ако си фен на бензина - не виждам що отиваш на ланча.Не съм убеден,че фиатов бензинов мотор е по-добър от алфов, ама ти си знаеш. Ще те разбера,ако тоя ланчов мотор ти е изпаднал отнякъде на далавера,иначе...
        ...
        155 1,6 TS 16V `96
        166 2,4 JTD `99
        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Да не е от Алфа,а Фиатов мотор....Аз въпреки,че от скоро имам Алфа,по свои наблюдения мога да кажа,че не е разумна такава замяна.Мой приятел има Фиат Брава 1.6 16V мисля,че 2000-та година и му гори около 7 извънградско бензин,поради което той я кара с газов инжекцион.Мойта ламя Спаска 8V 1992 година ми гори около 8 бензин,но нали се сещате,че скоростите,с които я карам са съвсем различни от неговите.Тъй че пак трябва да се замисли колегата дали да си сложи фиатов мотор.И още нещо-да караш Алфа,пък под капака да е нещо различно...ми то няма смисъл.Алфите за мен са двигател със седалки....т.е. двигател и периферия,всичко останало има второстепенни функции.Е кат махнеш двигатела,то кво остава...

Comment

Ми тя така или иначе си е била с Фиатски мотор/1.9ТД/,а тоя Ланчовия си го извади от мазата,така,че.....смисъл има
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Здравейтее...доста време мина от както пуснах темата и съжалявам искрено, че не Ви уведомих какво в крайна сметка съм взел ! Та...както бях писал имах 1600лева като бюджет...след дълго търсене, реших да изчакам още месец и половина, но ми излязоха малко непредвидени разходи тъй като ни посъкратиха от старата работа и повече от половината парички си отидоха...та след този месец и малко успях да набавя 1500лева към общия бюджет, но и тогава без резултат за някоя читава красавица 155....затова трябваше да се задоволя със едно Ауди 80....
              Оглеждам се все пак ако успея да продам Германката, и да взема 155ца

Comment

Грабвай тази на Кольо, че поне се знае как я е гледал.
                Arena Coast Customs

Comment

На dani_ku4eto е перфектна откъм купе двигател и салон има и 15" джанти само тавана е за боя за тия пари (2200) е доста добър избор
                  Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Дайте линкове към обявките

Comment

• Междодругото като се замисля и на 145 боксерче няма да откажа или 146...много ме радват предниците им...страшно злобно изглеждат. Днес идваха да гледат аудито...ще чакам 2-3 дена и дано го отнесат

Comment

• Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщение
                        лично аз имам 155ца 1.9тд.и сим страшно недоволен от нея от към разхот:грацко неможеш я свалиш под 10 а извън грацко е горе долу същата работа.Затова реших да я правя бензинова в момента и слагам мотор 1.8 131кс.от ланчия делта 2.На този мотор разхода в града е 12л.на 100км.а извън града е от 6 до 10 в зависимост от стъпката която и правиш.Така,че лично моето мнение е твърдо за бензинов мотор но да не е от алфа а от фиат
                        Абе, колега, не знам ти как я караш тая 155ца 1.9ТД, ама аз за 30,000км, предимно градско, с подобна Делта 10 разход не съм виждал никога...7.5-8...8.5 с много зор или климатик...9 и с 2те като абсолютен максимум...
                        А извънградско харчеше между 4.5 и 5.5...
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Моята последните 2 седмици категорично е около 9/100. И това е само градско в София от Младост до Люлин с непрекъснато работещ климатроник
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщение
                            Междодругото като се замисля и на 145 боксерче няма да откажа или 146...много ме радват предниците им...страшно злобно изглеждат. Днес идваха да гледат аудито...ще чакам 2-3 дена и дано го отнесат
                            Ако не можеш да си позволиш по-нова - 156 примерно, 155 е по-добрият вариант.
                            Виж обявите.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Разгледах колега, нищо не ми хареса освен една сивичка, но не е регистрирана и трябва да се вкарам във филмите с държавата

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...190#post911190
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X